SATEF 2017 - Seyahat Acentaları ve Tedarikçileri Fuarı - SATEF - Seyahat Acentaları ve Tedarikçileri Fuarı Basın Bülteni

SATEF - Seyahat Acentaları ve Tedarikçileri Fuarı Basın Bülteni

Agoras Fuarcılık Hizmetleri olarak, SAYD - Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği ile işbirliği içinde 5-6 Şubat 2016 tarihlerinde ülkemizin turizm başkenti Antalya’da SATEF Seyahat Acenteleri ve Tedarikçileri Fuarı'nı düzenliyoruz.

Her yıl Şubat-Mart ayları arasında, seyahat acentaları ile  tedarikçiler yıllık iş anlaşmalarını yapmaktadır. Tedarikçiler de bu mevsimde acenta acenta dolaşarak kendi ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmakta ve yıllık anlaşmalar yapmayı arzu etmektedir. Acentalar ise var olan tedarikçileri ile anlaşmakta, farklı konularda da yeni tedarikçiler ile görüşmekte ve gelen misafir turistlere sunabilecekleri hizmetleri çeşitlendirmeye çalışmaktadırlar.  Fiyat ve kalite pazarlığı yapıldıktan sonra da en önemlisi yıllık anlaşmalarını yapmaktadırlar.

Tam bu ihtiyaca cevap vermek için Agoras Fuarcılık olarak, SATEF’i SAYD - Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği ile işbirliği içinde 5-6 Şubat 2016 tarihlerinde Antalya Cam Piramit’te düzenliyoruz.

Seyahat acentaları ve hizmet sağlayıcıları bir araya getirip karşılıklı görüşmeler ve neticesinde anlaşmalar yapılan bir platform olan SATEF, kısa zamanda daha çok tedarikçi, daha çok acenta ile buluşabilmek amacıyla düzenlenen bir fuar olarak ortak buluşma ihtiyacına cevap vermektedir.

Bu fuardaki temel amacımız; ülkemize 22.000.000 turisti getiren Seyahat Acentalarını ve onlara çeşitli hizmetler sunan turizm tedarikçilerini yıllık kontratlarını yapmadan önce bir araya getirmek. Fuarı anlattığımız her kesim de bunun bir ihtiyaç olduğunu; fuar fikrinin çok beğendiğini ve tedarikçilerin  seyahat acentaları ile tanışması, turizmle buluşmasını faydalı bulduğunu belirtti.

Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan SATEF’in Türk turizminin çeşitlenmesine ve renklenmesine önemli bir katkı sağlayacağını şimdiden ön görebiliyoruz.

Bu sebeple tüm Türkiye’den farklı dallardaki turizm esnafını, tedarikçisini tüm Türkiye’deki seyahat acentaları ile tanışmaya, ilişkilerini tazelemeye, yeni kontratlar yapmaya Antalya’ya bekliyor, bu vesile ile seyahat acentaları ile buluşmak isteyen tüm tedarikçilerimizi yıllık anlaşmalarımız yapmak üzere SATEF’ten stant satın alarak katılmaya davet ediyoruz.

Bol anlaşmalı, bol kontratlı, verimli, keyifli bir SATEF 2016’da sizi de aramızda görmeyi arzu ediyoruz.

Agoras Fuarcılık Hizmetleri olarak, SAYD - Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği ile işbirliği içinde düzenlediğimiz SATEF Seyahat Acenteleri ve Tedarikçileri Fuarı'ı; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Antalya Ticaret Borsası, TURSAB, Alternatif Turizm İşletmeleri ve Etkinlikleri Birliği, Seyahat Acentaları ve Yöneticileri Derneği tarafından desteklenmektedir.

SATEF Seyahat Acenteleri ve Tedarikçileri Fuarı hakkında daha detaylı bilgiyi www.satef.org adresinden bulabilirsiniz.

Bu sayfa en son 19.1.2016 tarihinde güncellenmiş ve 1788 defa ziyaret edilmiştir.